Vi söker advokat / biträdande jurist

Vi söker dig som är advokat, alternativt biträdande jurist med erfarenhet från advokatbyrå och myndighet. Det är meriterande om du kan flera språk än svenska och engelska. Kunskaper i turkiska, arabiska och ryska är särskilt meriterande.

I rollen som advokat / biträdande jurist på Guard Advokater kommer du att arbeta inom advokatbyråns samtliga rättsområden. Oavsett vilket rättsområde du arbetar i bör du vara orädd, engagerad och väl förberedd när du företräder våra klienter. Det är även viktigt att du är driven och affärsmässig.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi är måna om att våra anställda utvecklas i arbetet genom eget engagemang och deltagande i interna och externa kurser. Vi är en ung advokatbyrå som har ambitionen att expandera såväl i Stockholm som andra städer vilket kan ge goda möjligheter för den som blir en del av vårt team.

Vi är en allmänpraktiserande advokatbyrå med spetskompetens inom flera rättsområden. För närvarande är vi i första hand i behov av förstärkning inom migrationsrätt men även av någon som är advokat eller är nära att bli advokat med erfarenhet av övriga rättsområden inom humanjuridiken. För närmare presentation av dessa rättsområden hänvisar vi till vår hemsida.

Vår verksamhet präglas av ledorden kvalitet, engagemang och medmänsklighet.

Du är välkommen att skicka din ansökan (CV + personligt brev) till [email protected]. Vårt kontor ligger på Kungsgatan 29 i Stockholm.