Guard Advokater söker advokater och biträdande jurister

På Guard Advokater brinner vi för humanjuridik med fokus på brottmål, vårdnadstvister, migrationsrätt och socialrätt. Hos oss arbetar idag en advokat, tre biträdande jurister, två paralegals och en sekreterare. Just nu befinner vi oss i en expansionsfas och kommer inom kort att utöka vår verksamhet i Stockholm men även i nya orter. Vi söker därför en eller flera advokater och biträdande jurister som vill växa tillsammans med oss och bli en del av vårt team.

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du brinna för humanjuridik och tycka om att arbeta i ett högt tempo med varierande rättsområden och arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är självständig och kreativ samt har förmågan att presentera lösningar på komplexa rättsfrågor. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska. Arbetslivserfarenhet från myndighet eller arbete vid advokatbyrå samt processvana är meriterande.

Rekryteringsprocessen

Vi rekryterar löpande.

Har du frågor eller vill skicka in din ansökan är du välkommen att kontakta advokat Sadik Kutlu via e-post, info@guardadvoakter.se.

Till ansökan ska bifogas CV och personligt brev samt relevanta intyg.

Vi ser fram emot din ansökan.

Hälsningar

Sadik Kutlu med kollegor

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *