Vi söker advokat / biträdande jurist

Vi söker dig som är advokat, alternativt biträdande jurist med erfarenhet från advokatbyrå och myndighet. Det är meriterande om du kan flera språk än svenska och engelska. Kunskaper i turkiska, arabiska och ryska är särskilt meriterande.

I rollen som advokat / biträdande jurist på Guard Advokater kommer du att arbeta inom advokatbyråns samtliga rättsområden. Oavsett vilket rättsområde du arbetar i bör du vara orädd, engagerad och väl förberedd när du företräder våra klienter. Det är även viktigt att du är driven och affärsmässig.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och vi är måna om att våra anställda utvecklas i arbetet genom eget engagemang och deltagande i interna och externa kurser. Vi är en ung advokatbyrå som har ambitionen att expandera såväl i Stockholm som andra städer vilket kan ge goda möjligheter för den som blir en del av vårt team.

Vi är en allmänpraktiserande advokatbyrå med spetskompetens inom flera rättsområden. För närvarande är vi i första hand i behov av förstärkning inom migrationsrätt men även av någon som är advokat eller är nära att bli advokat med erfarenhet av övriga rättsområden inom humanjuridiken. För närmare presentation av dessa rättsområden hänvisar vi till vår hemsida.

Vår verksamhet präglas av ledorden kvalitet, engagemang och medmänsklighet.

Du är välkommen att skicka din ansökan (CV + personligt brev) till [email protected]. Vårt kontor ligger på Kungsgatan 29 i Stockholm.

Vi söker handläggare / administrativ assistent

Vi söker en handläggare alternativt administrativ assistent med tidigare erfarenhet av att självständigt handlägga ärenden på myndighet eller i privat regi. Arbetet består av sedvanliga arbetsuppgifter inom ärendehandläggning men fokus kommer att ligga på hantering av arbetstillståndsärenden med tillhörande administration. Erfarenhet av tidigare arbete med arbetstillstånd är därför meriterande. Det viktigaste är dock att du är snabblärd och ansvarsfull. Tjänsten föregås av en internutbildning inom arbetstillstånd som tillhandahålls av våra jurister.

Du kan överblicka en större mängd information och samtidigt ha en känsla för detaljer. Du kommer ha daglig kontakt med domstolar, myndigheter och klienter. Det är därför viktigt att du besitter social kompetens och har ett inre driv.

Krav är att du behärskar svenska och engelska och har erfarenhet från att arbeta som handläggare/administrativ assistent vid myndighet eller advokatbyrå. Det är meriterande om du har kunskaper i språk utöver svenska och engelska. Kunskaper i turkiska och ryska är särskilt meriterande.

Välkommen med din ansökan!

Spontanansökan

Vi söker ständigt duktiga och drivna personer som kan bidra till Guard Advokaters utveckling och tillväxt. Om du inte hittar en utannonserad tjänst som passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan till [email protected] Välkommen med din ansökan!

Vi söker sekreterare

Vi söker nu en sekreterare med tidigare erfarenhet av liknande arbete för heltidsarbete.

Arbetet består av sedvanliga sekreteraruppgifter såsom att bevaka frister, hämta och hantera post, svara i telefonen, boka tolk, skicka klientbrev, ta emot klienterna som kommer till byrån och liknande.

Det är viktigt att du kan överblicka en större mängd information och samtidigt ha en känsla för detaljer. Du kommer ha daglig kontakt med domstolar, myndigheter och klienter.

Välkommen med din ansökan!

Det är därför viktigt att du besitter social kompetens och har ett inre driv. Krav är att du behärskar svenska och turkiska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat som sekreterare vid myndighet eller byrå, receptionist eller handläggare och har ett stort intresse för juridik.

E-post: [email protected]