Guard Advokater söker advokater och biträdande jurister

På Guard Advokater brinner vi för humanjuridik med fokus på brottmål, vårdnadstvister, migrationsrätt och socialrätt. Hos oss arbetar idag en advokat, tre biträdande jurister, två paralegals och en sekreterare. Just nu befinner vi oss i en expansionsfas och kommer inom kort att utöka vår verksamhet i Stockholm men även i nya orter. Vi söker därför en eller flera advokater och biträdande jurister som vill växa tillsammans med oss och bli en del av vårt team.

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du brinna för humanjuridik och tycka om att arbeta i ett högt tempo med varierande rättsområden och arbetsuppgifter. Det är viktigt att du är självständig och kreativ samt har förmågan att presentera lösningar på komplexa rättsfrågor. Du har mycket god förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska. Arbetslivserfarenhet från myndighet eller arbete vid advokatbyrå samt processvana är meriterande.

Rekryteringsprocessen

Vi rekryterar löpande.

Har du frågor eller vill skicka in din ansökan är du välkommen att kontakta advokat Sadik Kutlu via e-post, info@guardadvoakter.se.

Till ansökan ska bifogas CV och personligt brev samt relevanta intyg.

Vi ser fram emot din ansökan.

Hälsningar

Sadik Kutlu med kollegor

Spontanansökan

Vi söker ständigt duktiga och drivna personer som kan bidra till Guard Advokaters utveckling och tillväxt. Om du inte hittar en utannonserad tjänst som passar dig är du välkommen att skicka in en spontanansökan till info@guardadvokater.se. Välkommen med din ansökan!

Vi söker sekreterare

Vi söker nu en sekreterare med tidigare erfarenhet av liknande arbete för heltidsarbete.

Arbetet består av sedvanliga sekreteraruppgifter såsom att bevaka frister, hämta och hantera post, svara i telefonen, boka tolk, skicka klientbrev, ta emot klienterna som kommer till byrån och liknande.

Det är viktigt att du kan överblicka en större mängd information och samtidigt ha en känsla för detaljer. Du kommer ha daglig kontakt med domstolar, myndigheter och klienter.

Välkommen med din ansökan!

Det är därför viktigt att du besitter social kompetens och har ett inre driv. Krav är att du behärskar svenska och turkiska i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Vidare är det meriterande om du tidigare har arbetat som sekreterare vid myndighet eller byrå, receptionist eller handläggare och har ett stort intresse för juridik.

E-post: info@guardadvokater.se